Klacht: Retoure of ruilen

op 07 oktober 2017 over Bershka in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneer/ mevrouw

Mijn schoonzus had een sneaker besteld voor mij maar het is een maatje te groot kan ik hem ruilen , maar het was in aanbieding. En als het niet gaat lukken zou ik me geld graag terug willen. Het is niet zooo fijn voor mij als ik iets gekocht heb en ik kan er niet mee genieten.

Groetjes shalinie

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag het willen ruileb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bershka

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bershka nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shalinie soekhradj