Klacht: retour zending na 15 dagen nog geen geld terug

op 20 december 2017 over Gaastra in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 6 december een pakket met 4 jassen (waarde 600,- Euro!!!) retour gestuurd naar Gaastra. Op 12 december is het pakket daar aangekomen. Maar tot op heden heb ik geen enkele reactie gehad.

Telefonisch contact gehad, met Gaastra (met een medewerker) die vertelde mij dat het wel goed zou komen, maar dat Gaastra failliet is. Alle retourzendingen zouden nog wel afgehandeld worden. Maar ik vrees nu het ergste…… Het duurt allemaal veel te lang. Op de website staat dat ze na ontvangst binnen 2 tot 6 werkdagen terug betalen.
Het vreemde is dat ik geen enkele bevestiging van ontvangst heb ontvangen. Terwijl het pakket toch echt is afgeleverd.

Gewenste Oplossing:

Voor het weekend mijn geld terug aub!!!!

Alle klachten die gemeld zijn door kaatjeblom