Klacht: Retour wordt niet terug betaald.

op 01 september 2018 over Nelly.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al enige tijd geleden (11-08-2018) heb ik een retour gedaan naar Nelly.com. Ik heb nooit een bevestiging hiervan ontvangen, laat staan mijn betaald bedrag terug. Al meerdere malen gemaild maar ik krijg gewoon geen reactie. Ik heb het verzendbewijs nog, dit nummer heb ik hun ook gestuurd, geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Betaald bedrag retour.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nelly.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nelly.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rebecca1987m