Klacht: Retour schoen, maar na 3 weken nog geen geld terug gestort

op 28 september 2016 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7 september heb ik schoenen teruggebracht naar een winkel van Aktiesport in Valkenswaard, ik zou geld teruggestort krijgen….maar nog geen geld op mijn erkening gezien van de Aktiesport. Vorige week over gebeld met de klantenservice, zij zouden de mail doorsturen naar de juiste afdeling, maar na een week geen antwoord van de afdeling en geen geld terug……

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Aktiesport in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door KJAPE