Klacht: Retour niet geaccepteerd

op 09 februari 2018 over E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Roodkapje jurk besteld middels afterpay.. Eenmaal bezorgd meteen gepast.. Niet naar wens dus meteen netjes terug in de verpakking gedaan.. Kwam tot de conclusie de verzendkosten nogmaals te moeten betalen voor de retour, prima als het maar netjes terug gaat.. Net een email ontvangen dat ze de retour niet accepteren omdat er n vlek op de linkerschouder zit.. Vreemd want die paar seconde dat ie uit de verpakking is geweest is er geen vlek op gekomen.. Ik mag 3.95 betalen dan krijg ik t pak weer terug..

Gewenste Oplossing:

Als de retourzending geaccepteerd wordt en ik niks aan afterpay hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over E-carnavalskleding.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over E-carnavalskleding.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pemke