Klacht: retour maar geen geld terug

op 01 juli 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

tijdje geleden heb ik kleding besteld bij boohoo meer als 100 euro , bij ontvangst meteen gepast en 1 tshirt gehouden , vervolgens het pakket terug gestuurd en nu 2 maanden later nog steeds geen geld terug ontvangen en nergens een telefoon nummer te vinden en mails reageren ze gewoon niet op .

Gewenste Oplossing:

zodra ik mijn geld terug heb gekregen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mhobe