Klacht: Retour klopt niet

op 04 augustus 2017 over ASOS.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 retourneringen gedaan aan Asos in 1 pakket. Dit pakket woog 2.8 kilo en is ook goed aangekomen. Nu zegt asos 1 paar pumps te hebben ontvangen terwijl er meer retour is gestuurd. Ik probeer nu al 2 weken in contact te komen met ASOS echter krijg ik geen reactie

Gewenste Oplossing:

Als mijn retour volledig word gemaakt en ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ASOS.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ASOS.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Estelle24