Klacht: retour bedrag

op 06 oktober 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag.

Ik heb respectievelijk afgelopen zaterdag een iphone 8 plus terug gebracht en daarna een iphone 8 meegenomen ik kreeg 110 euro terug. Afgelopen zondag heb ik de iphone8 terug gebracht en ik zou 808 euro terug ontvangen. Tot heden niets ontvangen heb 919 euro tegoed!!!!!!
Scahndalig dat dat bijna een week moet duren

Gewenste Oplossing:

Mijn geld vandaag nog op mijn rekkening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kalos