Klacht: Retour artikel

op 17 augustus 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Koop altijd basic zwarte jurkjes bij zara ,altijd maat L zo ook dit keer
Thuis kaartje eraf dat enorme ding aan de binnen kant eruit geknipt , blijkt hij veel te groot te zijn , terug naar zara Apeldoorn kan ik mijn artikel niet meer retour doen omdat ik aan de binnenkant het kaartje eruit geknipt had , prima begrijpelijk maar had weer nieuwe artikelen om te kopen maar werd door deze strenge verkoopster toe gesproken dat dit artikel niet meer retour kan !!waar is jullie service in deze tijd heb de rest niet meegenomen omdat ik niet op vriendelijke manier werd geholpen !! jammer jullie zijn nu een klant kwijt om een kaartje wat eruit was geknipt !!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik dit artikel als nog retour kan doen en mijn andere artikelen als nog bij jullie koop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Simone Bremer