Klacht: Reset op Iphone 6S te gemakkelijk

op 20 september 2018 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het resetten van de IPhone 6S is kinderlijk eenvoudig heb ik helaas ondervonden. Mijn kinderen van 3 4 jaar oud, hebben in een jaar tijd 3x de telefoon gereset. Dat gebeurde al binnen 1 minuut nadat ze de telefoon hadden! Mijn zoontje zou alleen de telefoon even pakken voor een foto, het lag 4m verder, en kwam terug met een telefoon welke aan het resetten was. Met als gevolg dat, nadat de Icloud al vol zat, er nu foto’s en data verloren is gegaan.

Dit zou toch anders moeten kunnen!

Gewenste Oplossing:

Er moet een slot op de IPhone komen welke voorkomt dat de telefoon zo snel gereset wordt, of het zelfs helemaal niet door kinderen gedaan kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jofriek