Klacht: Reserveren aqua mundo

op 18 juli 2021 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij gaan morgen 19juli een midweek naar het heiderbos . Ik ben serieus al een hele dag bezig om op het reserverings pagina te komen voor het zwembad! Dit vind ik echt niet normaal en als ik bel met de receptie krijg ik als antwoord ja mevrouw blijven proberen . Ik betaal €1100 voor een midweek en ik wil gewoon kunnen zwemmen en normaal een tijdslot reserveren ! Hoe kan dit?

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik normaal kan reserveren en gewoon normaal kan zwemmen met m’n dochtertje van 3! En niet als ik morgen aan kom dat er word gezegd helaas alles zit vol! Want waarom krijg ik dan die mail voor het reserveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Center Parcs

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Center Parcs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brendaleontine