Klacht: reparatie van 1500 euro om APK keuring te krijgen was oplichting

op 06 juni 2016 over Autobedrijf Bochane in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een week geleden heb ik mijn Renault naar autobedrijf Bochane in Almere gebracht voor grote beurt en APK keuring. De auto kon volgens de garage niet direct APK gekeurd worden omdat er corrosie op de remleidingen zou zijn. Ze hebben mij als leek de auto aan de onderkant laten zien, en de monteur krabde wat bij die leidingen. Ze moesten helemaal vernieuwd worden en dat zou 1500 euro kosten. Vandaag heb ik in mijn woonplaats dit probleem voorgelegd aan een andere garage die ook een APK keuringsstation zijn. De garage zelf en de onafhankelijke APK keurder hebben niets en dan ook niet, zo is mij letterlijk gezegd, aan roest of beschadigingen aan de remleidingen kunnen vinden. De auto is inmiddels volledig zonder aantekeningen door de APK keurig voor een paar tientjes !!!

Gewenste Oplossing:

Maakt niet meer uit, ik ga nooit meer naar garage Bochane

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Autobedrijf Bochane over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Augustea