Klacht: Reparatie proces

op 14 februari 2018 over belsimpel.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb mijn telefoon ter reparatie opgestuurd telefoon altijd netjes in hoes gebruikt wordt er mij verteld dat het valschade wat niet het geval was moest het zelf moet betalen geweigerd teruglaten komen blijkt het toestel niet meer te werken en display beschadigd en het scherm los zit een paar keer gemaild en via Facebook gemeld zouden terugbellen maar tot op heden niks meer gehoord

Gewenste Oplossing:

Duidelijk excuses en compensatie wil een gelijkwaardig nieuw toestel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over belsimpel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over belsimpel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mehmetaykac