Klacht: A.S Uitendaal

anna1956 op 20 januari 2012 over Remonyl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een proefpakket geprobeerd van Remonyl.
Het product leek wel te werken maar brandde erg in de maag. Het pakketje wat ik vervolgens kreeg toegestuurd (waar ik niet voor hoefde te tekenen overigens) bevatte daarentegen een product met een heel andere samenstelling. Hier volgen de samenstellingen:
proefproduct vervolgproduct
groenethee extr. 400mg 330mg
polyphenols 120mg 90mg
catechines 80mg 60mg
caffeine 60mg 40mg
chilipeper extr. 70mg 70mg
raspberry keton extr. 70mg 50mg
koreaanse ginseg extr. 60mg 40mg
black pepper extr. 10mg 10mg

Na een maand het vervolg product te hebbem gebruikt bemerkte ik geen enkele verandering aan mijn lichaam.
Het daaropvolgende pakket heb ik vervolgens teruggestuurd naar de afzender op de achterkant van het pakketje (in Denemarken) nadat ik twee keer een poging heb gedaan om contact met support@remonyl te maken via email waarop ik geen reactie kreeg. Ook heb ik de aanmaning voor betaling van dat pakketje vorige week teruggetuurd met uitleg van een en ander in het nederlands. In brief van Remonyl staat een engels adres in Buckinghamshire waarnaar ik de brief heb gestuurd. Ik heb het product voornamelijk geweigerd op grond van dat de samenstelling is gewijzigd zonder dat men mij daarvan op de hoogte heeft gesteld.
Ik heb vandaag weer een pakketje ontvangen en dit ga ik per omgaande terugsturen naar Bristol, Engeland want dat adres staat op de voorkant van het pakketje.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met kwijtschelding van de factuur van beide pakketje die ik heb teruggestuurd. En met stopzetting van de eventuele volgende pakketjes.

Alle klachten die gemeld zijn door