Klacht: Rekening Suske en Wiske

op 30 mei 2021 over Lecturama in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wederom is mijn rekening te hoog.afspraak is gemaakt 28,02 ipv 34,90 gezien mijn lange lidmaatschap. Hier is al vele malen over gemaild maar gaat nog steeds fout Wat gaat gaan we doen om de rekening aan te passen?

Gewenste Oplossing:

NIET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lecturama over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht john degenkamp

1 maand geleden - Goedemiddag, Ik ben al jaren klant van lekturama klantnummer 970126995 Destijds afspraak met Mevrouw van Egmond dat mijn jaarboek van Suske en Wiske voor 28,02 geleverd zou worden ipv 34,90. Vorige week heb ik weer een jaarboek ontvangen met een factuurbedrag van 34,90.Bij de laatste mail is mij gezegd dat het bedrag gecorriceerd zou worden wat niet is gebeurt. J.F.Degenkamp Harderwijkoever 7 1324 HA Almere Met vriendelijke groet in afwachting van u reachtie. John Degenkamp

Alle klachten die gemeld zijn door john degenkamp