Klacht: Rekening nummer

op 10 februari 2018 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo paypal ik heb een tijd geleden geprobeert een paypal account aan te maken dat is gelukt maar ik probeerde me rekening te koppelen maar toen stond er binnen kort zal er 2 kleine bedragen gestord worden dat is gebeurt maar ik vulde dat in maar hij zij steeds het is fout en hij is nu gemarkeert als ongeldig kunnen jullie dat oplossen
mijn rekening nummer is
NL39INGB0700882324
alvast bedankt ik zie graag een mail terug of het is gelukt heel erg bedankt
groeten mike van der poel

Gewenste Oplossing:

als het is gefikst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mikey Bou