Klacht: Rekening niet betaald?

op 17 februari 2018 over Always Happy in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg vandaag een rekening dat ik juli en augustus nog niet betaald heb. Ik ben hier al een keer eerder op in gegaan, daar er niks te betalen valt en er geen lidmaatschap is zoals ze beweren. Daarnaast kan je niks opzeggen en de website van versure bestaat niet. De link om te betalen aan versure is ook onbetrouwbaar en je krijgt gelijk de melding dat ze geld van je rekening willen halen. Het is 1 en al oplichterij en heel irritant.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik niks meer te horen krijg van dit bedrijf of via via.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Always Happy

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Always Happy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ldiepstraten