Klacht: rekening gekregen

op 07 februari 2016 over 12deals.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had mee gedaan aan een GRATIS win actie voor gratis fiets lampjes een paar weken geleden nu krijg ik een rekening binnen van 23,95 euro terwijl er bij stond dat het gratis was ik heb de lampjes binnen gekregen maar moet als nog betalen anders als ik niet betaal dan neemt het incassobureau contact met mij op ik snap het even allemaal niet meer want er stond dat het gratis was en nu krijg ik nog even een rekening van 8,95 voor orderbedrag en administratie kosten van 15 euro

Gewenste Oplossing:

Het bedrag niet betalen omdat er tenslotte stond dat het gratis was en het liefste ook nog excuses voor het ongemak

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 12deals.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 12deals.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door 12deals.nl in behandeling genomen

Bericht van 12deals.nl

1 jaar geleden - Beste Klant, Inmiddels is deze kwestie per mail met u afgehandeld. Wij hebben enige tijd geleden de factuur ongedaan gemaakt. Met vriendelijke groet, 12Deal

Alle klachten die gemeld zijn door g.kal