Klacht: reistijd

op 09 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik woon in Geldrop en moet 8 okt. naar Nijmegen en terug. doe dit normaal met auto : betekent retour ongeveer 2 UUR reistijd. Ben nu ’n keer met de trein gegaan. Omdat trein slechts tot Den Bosch liep, ben ik via Venlo gegaan. Reistijd retour, LET OP : 5 uur en 40 min !!!!!.
Het begon met de te late trein van Geldrop naar Eindhoven, waardoor gemist de trein van Eindhoven naar Blerick en ook van Blerick naar Nijmegen. ’s Avonds te late trein van Blerick naar Eindhoven, waardoor aansluiting naar Geldrop gemist. Heb 1 uur moeten wachten op volgende trein naar Geldrop, dus 5 UUR EN 40 MIN. reistijd voor retourtje Nijmegen!!! Je snapt wel dat ik in het vervolg de auto weer neem. Wat een slechte service !! p.s.( het gaat me niet om geld terug, ik had Kruidvat voordeeldagkaart )

Gewenste Oplossing:

als de treinen op tijd rijden zodat je geen aansluitingen hoeft te missen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 25 oktober 2016 om 08:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door A.Slegers