Klacht: REIS VAN 10 JUNI NAAR PARIJS NIET DOORGAAN

op 28 juni 2017 over Citytijger.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een reis geboekt naar parijs leuk dagje weg. paar dagen voor vertrek kreeg ik bericht dat de reis niet doorgaat. oke jammer ik de klantenservice contacteren omdat ik nooit een boekingnummer heb ontvangen. door mijn naam hebben ze mijn gegevens gevonden. kreeg ik te horen dat ik moest mailen. oke gemaild geen antwoord nog 4 mailtjes er achter aan eindelijk antwoord ontvangen en zou na 20 dagen op mijn rekening gestort moeten worden. volgends mij is het nu 27 juni en wacht ik LANG genoeg.

Gewenste Oplossing:

ik wil mijn geld terug, 70 euro groeit niet aan een boom. En zij moeten netjes hun klanten behandelen. want dit is belachelijk kan je dit melden bij de politie of iets want dit heb ik nog nooit mee gemaakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Citytijger.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Citytijger.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sandra281291