Klacht: Registatie niet verwijders na aan verplichtingen voldaan te hebben..

op 02 juni 2016 over Preventel in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn openstaande schulden bij de KPN is via schuldsanering voldaan. Ik ben nu schuld vrij en kan opnieuw beginnen. Om eindelijk, na 3 jaar, weer te kunnen bellen, wil ik graag een goedkoop abonnement afsluiten bij Hollands Nieuwe. Maar deze weigeren dit, omdat ik nog steeds bij Preventel geregistreerd sta, terwijl de rechtbank afgelopen december al bepaald heeft, dat alles is voldaan en de schuldsanering is beeindigd.

Gewenste Oplossing:

Als mijn registratie verdwijnt en ik weer een abbonement kan afsluiten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Preventel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Preventel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alida74