Klacht: reclame aanbieding niet aanwezig

op 05 mei 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze week was de glucosamine chondroïtine &msm in de reclame, ik heb verschillende winkels van het kruidvat bezocht, op een gegeven heeft de locatie in Etten-Leur Noord het voor mij besteld, vrijdag zou het binnenkomen, weer naar de winkel en daar kreeg ik te horen dat het niet binnengekomen is en ook niet binnen zal komen.
Zulke reclame vind ik erg misleidend en ik heb er een heel vervelend gevoel bij.

Gewenste Oplossing:

Aangezien deze vorm van Glucosamine mij zeer goed bevalt, (ik heb veel minder last van mijn gewrichten en meer energie) zou ik het heel fijn vinden als u deze flessen alsnog naar de winkel in mijn buurt kunt sturen of op een andere manier op mijn adres kan komen.

Ik hoor het graag van u

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nel Teunissen