Klacht: ReBounZ voetbed van groupdeal 12-02-2013 nog steeds niet geleverd

op 28 maart 2013 over Groupdeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net als vele anderen heb ik op 12 februari 2013 het RebounZ orthopedisch voetbed besteld via groupdeal.nl. Inmiddels is dit anderhalve maand geleden en heb ik nog helemaal niets ontvangen. Verzending binnen 17 werkdagen na afloop van de deal blijkt niet te kloppen. Ik heb de klantenservice gemaild. Met als reactie dat de laatste verzendingen vorige week zouden worden verzonden. Afgelopen zondag heb ik wederom een mail gestuurd, want ik heb de deal nog steeds niet ontvangen. Tot nu toe heb ik geen reactie ontvangen.
Ik wil een oplossing, en snel aub!

Gewenste Oplossing:

Levering binnen 2 weken of anders mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupdeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupdeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupdeal

Heeft op 04 april 2013 om 11:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer / mevrouw,

Onze welgemeende excuses voor de vertraging.
Inmiddels heeft u ook een e-mail van ons ontvangen.

Deze week worden alle bestellingen verzonden.

Vriendelijke groet,

Het GroupDeal Team
www.groupdeal.nl

Reactie van de melder van de klacht HennieBerendsen

7 jaren geleden - Deze week ... dat betekent dus vrijdag of zaterdag. Ik moet het eerst zien en dan geloof ik het pas.Mijn vertrouwen is niet zo heel erg groot wat betreft deze oplossing.Het bedrijf kan wel zeggen dat de klacht is opgelost. Voor mij geldt dat pas wanneer ik de bestelling heb ontvangen of anders mijn geld heb teruggekregen.

Alle klachten die gemeld zijn door HennieBerendsen