Klacht: reageren alleen via andere betaal sites

op 21 juli 2016 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn zoektocht naar een kamer in den bosch kwam ik uit op de site huurexpert. Er stonden veel advertenties op die binnen mijn zoektermen lag.
na het betalen van mijn abbonoment kwam ik er achter dat ik bij geen enkele advertentie kon reageren via huurexpert. Ik werdt elke keer duur gestuurd naar site’s zoals kamernet en kamertje.nl waar bij ik ook een abbonoment aanmoet gaan omte kunnen reageren. In de voorwaarde staat dat ik geen geld terug krijg op basis van koop op afstand. Maar als ik wist dat ik niet kon reageren via de site dan had ik nooit een abonnement aangegaan.

Gewenste Oplossing:

geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door siml