Klacht: Rare smaak rode pot L&M

op 27 augustus 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb nu al meerdere malen een grote pot rode L&M gehaald waar een hele rare/vreemde smaak aan zat. Soms heb ik een goede pot maar de laatste tijd heb ik steeds vaker een verkeerde. Heb nu al meerdere keren een pot weg gegooid vanwege dit. Hoe kan dit?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als hier wat aan gedaan word en deze potten niet meer in omloop komen. Tevens verwacht ik dat jullie hier wel wat tegenover zetten omdat ik en zoals ik lees meerdere mensen met dezelfde klacht komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robert Verplancke