Klacht: Rand bij de grote bussen vaak al los

op 06 september 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al een paar keer grote bussen gekocht van jullie en wat me dan opvalt is bij het openen van een bus is de platice rand er om heen slecht gelijmd waar door die niet meer goed vacuüm meer is en soms bij de volgende keer weer wil openen al los trekt erg lastige lijk mij kan wel verbeterd worden .maar waarom zo grote bus terwijl die.maar voor de helft gevuldt is als ke denkt daar méé voordeel mee uit te halen we worden al genoeg bedonderd hier in Nederland

Gewenste Oplossing:

De maak is wel voor mij goed koop het bijna altijd als het er is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door erikvanholland42@gmail.com