Klacht: racist bedrijfsleider Roosendaal dijkcentrum

op 25 mei 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wordt gediscrimineerd als buitenlander. Ik bezoek vaak de Aldi aan Dijkcentrum in Roosendaal. Als ik aan de kassa kom wordt ik niet of nors begroet aan de kassa. De kassabon wordt mij niet gevraagd maar meteen weggegooid omdat ze denkt dat is toch maar een buitenlandse. Ik ben hier geboren en getogen in Nederland. Ik werk zelf ook in een winkel en op die manier ga je niet met je klanten om. Er wordt gevloekt door haar als er iets gebeurd wat haar niet aanstaat. Ik heb het helemaal gehad met haar. Telkens hou ik het vol met haar maar nu is de maat vol. Ik weet haar naam niet maar ze is heel dik en kort en heeft bruin haar. Zij is de baas in dat filiaal.

Gewenste Oplossing:

Ze moet oprecht overkomen en vriendelijk.
Geen onderscheid maken tussen buitenlanders en Nederlanders.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jam ila