Klacht: Raar luchtje aan bodycreme

op 22 mei 2020 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mijn verjaardag van een vriendin een pakket rituals ontvangen (de groene serie ritual of chado. Bij opening van de bodycreme was ik akelig verrast over de geur. Ik ben gaan zoeken naar de uiterste houdbaarheidsdatum, maar kon deze niet vinden. Niet op de doos en ook niet op de producten. Ook niet op andere producten van Rituals die ik nog in huis heb.
Omdat ik weet dat de pakketten nog wel eens ongeopend worden doorgegeven, is het fijn om te weten hoe oud een product is. Ik leg het u voor, omdat ik het een beetje pijnlijk vind om het aan de vriendin te vragen.

Gewenste Oplossing:

Als ik weet waar ik de houdbaarheidsdatum op de doos of producten kan vinden

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Corrietsie