Klacht: Raak Ranja 2 soorten ipv 6

op 08 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de laatste weken miste ik al wat soorten Raak ranja. ik kan nu nog maar 2 soorten krijgen. na gevraagd te hebben werd mij gemeld dat Raak er waarschijnlijk helemaal uit gaat. Het Jumbo merk natuurlijk volop te verkrijgen….. Dit vind ik ontzettend jammer op deze manier kan ik niet zelf de keus meer maken maar wordt ie voor mij gemaakt. het enige wat er straks op zit is een andere winkel zoeken die wel Raak verkoopt.

Gewenste Oplossing:

Als Raak te koop blijft bij de Jumbo. ik doe er al jaren boodschappen maar zie wel steeds meer merken verdwijnen. daar had ik wat minder problemen mee. Ik doe 1 x in de week mijn boodschappen bij 1 winkel en wil dit graag zo houden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door at wind