Klachten over Raad voor de Kinderbescherming

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Raad voor de Kinderbescherming en kunt u zien welke klachten Raad voor de Kinderbescherming... Lees meer >

Statistieken van Raad voor de Kinderbescherming in de categorie Hulpverlening

6 klachten gemeld

Tijdslijn

De Raad voor de Kinderbescherming heeft het leven van dochter en van mij op spel gezet. Achteraf hebben mijn man en ik dwanghulp gekregen. Ik mocht niet bevallen tot er een pleeggezin er was voor mijn dochter, ik liep 4... Lees meer

Door omstandigheden waar ik zelf niks aan heb kunnen doen , door fraudepleegende bewindvoerder ben ik mijn huis kwijt geraakt koophuis wel te verstaan , kwam op straat te staan met mijn kinderen en beesten en de gemeente schiedam... Lees meer

Uitsluiten mening van vader

Klacht van op 26 maart 2018 over Raad voor de Kinderbescherming in de categorie Hulpverlening

Er is een raadsonderzoek gestart; noch vader noch kinderen worden geïnformeerd over de werkwijze, rechten van vader en kinderen, of over de termijn van het onderzoek .Raadsonderzoekster mevrouw Kasius maakt afspraken met moeder over het spreken van de kinderen zonder... Lees meer