Klachten over Raad voor de Kinderbescherming

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Raad voor de Kinderbescherming en kunt u zien welke klachten Raad voor de Kinderbescherming... Lees meer >

Statistieken van Raad voor de Kinderbescherming in de categorie Hulpverlening

6 klachten gemeld
1.0 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

Het is te veel om het te omschrijven. Ik heb alle bewijzen om aan te tonen dat onderzoek gebaseerd is op leugens uit het veilig thuis dossier. Medewerkers doen geen onderzoek, maar kopieeren en plakken, geen waarheidbevinding. Om te rechtwaardigen... Lees meer

Advies

Klacht van op 17 januari 2021 over Raad voor de Kinderbescherming in de categorie Hulpverlening

Ik ben al meer dan drie jaar bezig en mijn zorgen worden op geen enkele manier serieus genomen. De vader van mijn kind is een man met zware psychische problemen, een narcist. Ik zelf en mijn zoontje zijn langdurig zowel psychische als... Lees meer