Klachten over Raad voor de Kinderbescherming

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Raad voor de Kinderbescherming en kunt u zien welke klachten Raad voor de Kinderbescherming... Lees meer >

Statistieken van Raad voor de Kinderbescherming in de categorie Hulpverlening

9 klachten gemeld
1.0 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

De raad was eerst bij mijn ex en dat bleek, want ze vroegen mij als eerste naar mijn eigen jeugd en of ik niet projecteerde op mijn dochter (bevooroordeeld).Mijn dochter gaf aan waarom ze 3 jaar van therapieen verder nog... Lees meer

Raadsonderzoek

Klacht van op 21 december 2019 over Raad voor de Kinderbescherming in de categorie Hulpverlening

Er is een raadsonderzoek geweest en ben hier alles behalve tevreden over en ik schrik van hun nalatigheid en de manier waarop ze onderzoeken verrichten mijn raads onderzoeker was gertjan oldenburger kinderbescherming groningen en dit is kortgezegd mijn klachtWanneer... Lees meer

wij willen een klacht indienen. waarom mijn dochter heeft dit jaar 2 gesprekken gehad met de raad van kinderbescherming. deze rapporten staan vol oude informatie van jaren terug. ook zijn deze ingefluisterd door een GI van de WSG. HET GAAT OM EEM MEISJE VAN... Lees meer

mijn dochter heeft een uitspraak ven de rechter gekregen met een verslag raad van kinderbescherming. echter wat erin beweerd wordt klopt niet. haar middelste kind een dochter zou verwaarloosd uit huis gehaald zijn. echter verbleef deze dochter bij ond opa en oma en... Lees meer

De Raad voor de Kinderbescherming heeft het leven van dochter en van mij op spel gezet. Achteraf hebben mijn man en ik dwanghulp gekregen. Ik mocht niet bevallen tot er een pleeggezin er was voor mijn dochter, ik liep 4... Lees meer