Klacht: Pwn factureert mij na verhuizing in plaats van nieuwe bewoner

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

PWN heeft ten onrechte beslag gelegd op mijn rekening en stuurt deurwaarder achter mij aan terwijl de openstaande rekening niet van mij is. PWN heeft aangegeven dat de nieuwe bewoner zich na 6 jaar nog niet heeft aangemeld en dat daarom het contract nog steeds niet is overgezet naar de nieuwe bewoner. Desalniettemin legt PWN ten onrechte beslag op mijn rekeningen en op mijn inboedel via de deurwaarder Van Best en Deursen uit Hoofddorp.

Gewenste Oplossing:

Excuusbrief en stopzetting inning door deurwaarder en schadevergoeding voor extra kosten van de bank ivm in beslagname rekeningen door PWN

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Uzma.mohiyuddin