Klacht: pure garcinia cambogia

op 29 september 2017 over Afterpay in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb de helft van de kuur gedaan.en nog geen gram afgevallen isdat normaal.krijg ik het geld nu terug

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug krijgt .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Afterpay over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Afterpay in behandeling genomen

Bericht van Afterpay

1 maand geleden - Beste Edith van Veltom, Dank je wel voor je bericht waarin jij je klacht kenbaar maakt over jouw ontvangen producten. Met deze vraag kun jij het beste contact opnemen met de webshop waar jij deze bestelling bij hebt geplaatst. Vertrouwende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Vriendelijke groet, Lilian AfterPay klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door kpop