Klacht: Proveiling komt verkoopsovereenkomst niet na, ze vragen bijkomende verzendkosten

op 18 oktober 2016 over Proveiling.nl in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via hun website heb ik een artikel aangekocht, kreeg hiervoor een factuur toegestuurd met vermelding gratis verzending en mijn adres. Na betaling hiervan en nog geen ontvangst van mijn artikel nam ik contact op met Proveiling. Ze wijzen me door naar Oozoo die eist dat ik voor de verzending moet bijbetalen.

Gewenste Oplossing:

- ontvangst van mijn betaalde goederen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Proveiling.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Proveiling.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Thomas.schaarschmidt@hotmail.com