Klacht: Proefsachet Youth code

op 02 juli 2012 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zaterdagochtend dit proefje gebruikt en ’s avonds zat ik onder de blaasjes en leek mijn huid wel verbrand. Ook mijn handpalmen zaten onder de blaasjes en deden erg pijn. Op zondag voelde ik me zo beroerd dat ik de HAP heb gebeld en kreeg antihistamine, dit werkte niet en op maandag moest ik weer terugkomen. (het was pinksterweekend) Hormoonzalf gekregen, ontzettend rotspul waardoor ik mijn zoontje van 2 niet normaal kon verzorgen/knuffelen/troosten. De blaasjes verdwenen pas na een week en de rode vlekken pas na 3 weken. Nog heb ik een lelijke plek boven mijn wenkbrauw waarvan ik hoop dat hij nog wegtrekt.

Gewenste Oplossing:

Geen. Ik wil alleen anderen waarschuwen.
En misschien gaat Loreal een waarschuwing op de verpakking zetten als iedereen die een reactie heeft gehad haar klacht meldt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 09 juli 2012 om 12:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Mw een persoonlijk bericht gestuurd.

Alle klachten die gemeld zijn door Karin32