Klacht: Produkt is gevaarlijk

op 04 juli 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Ikea

Ik wil een klacht indienen over het Antilop stoeltje, mijn moeder(oma) is namelijk blijven haken met haar voet bij de uitstaande poten. Dit is mij ook meerdere malen overkomen maar oma is hard gevallen. Ik vind dit een gevaarlijk produkt en heel onveilig bovendien zitten de kinderen er niet confortabel in.

Mvg,
Christina

Gewenste Oplossing:

Uit de handel nemen. Produkt terughalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door IKEA in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat IKEA een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

IKEA

Heeft op 12 juli 2016 om 17:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Ketupat