Klacht: Productveilingen reageert nergens op

op 28 januari 2014 over Productveiling.com in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zondag 26/01/2014 heb ik via productveilingen 1000 cash gewonnen. Vervolgens werd deze veiling ineens verwijderd en later op de avond stond deze veiling er weer nu echter gesloten zonder bieders en zonder winnaar! Direct berichten gestuurd via de website en via de email met bewijsstukken waaruit blijkt dat ik als hoogste bieder vermeld stond. Pruductveilingen zegt zelf ernaar te streven binnen 1 uur te reageren. Inmiddels zijn we 2 dagen verder en er is nog 0 respons geweest. Tevens heb ik nu 2 keer gebeld, maar er kan ‘zogenaamd’ niet doorgeschakeld worden dus ze zouden mij z.s.m terugbellen. Ook dit is natuurlijk nog niet gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het product , namelijk 1000 euro cash op mijn rekening, gewoon ontvangen en zsm respons.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Productveiling.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Productveiling.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stacey1987