Klacht: producten zijn betaald maar bestelling nooit behandeld

op 17 augustus 2017 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 juli heb ik via de Wish app diverse producten besteld en via iDeal betaald. Het bedrag is van mijn bankrekening afgeboekt, maar ik heb nooit een bevestiging van de bestelling ontvangen, en natuurlijk ook de bestelling zelf niet. Klagen via de app en via de website levert alleen (door google translate) standaard antwoorden. Maar geld terug gestort krijgen lukt – tot op heden – niet.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug gestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rebeccalembeck@gmail.com