Klacht: producten niet geleverd van de shop

op 11 oktober 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor een klant van mijn winkle bestelde ik online onderdelen voor de stofzuiger omdat deze mevrouw geen internet had en ik haar toch wilde helpen. ze betaalde contant aan mij en ik maakte het over aan philips. na 4 weken nog steeds niks en mijn besteling stond nog steeds op verwerken. klant ondertussen toch een beetje ongeduldig dus ik bel met philips. 20 min duurde mijn gesprek met het punt dat mijn bestelling niet is doorgekomen en ik maar opnieuw moet bestellen. ook zal het geld van mijn vorige bestelling dan terug gestort worden over ongeveer 10 dagen. wat is dat nu voor oplossing. ik wacht, klant wacht ik moet zelf overal achteraan…. ik bestel nooit meer wat bij philips. als ze mij nu gewoon op de hoogte hadden gesteld of meteen de spullen nu verzonden hadden was het probleem opgelost. ik heb het voor de klant nu maar nog een keer besteld. hoop dat het goed komt en ook met mijn geld maar dit doe ik dus niet meer…..

Gewenste Oplossing:

eerlijk gezegd zijn ze daar al te laat mee want ik moet het nu zelf oplossen en aangezien een klant van mij wacht op de onderdelen ben ik er nu zelf al meebezig. en de werktijd en vrije tijd die ik hier aan kwijt ben krijg ik er toch niet mee terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door anneliesmars