Klacht: Producten komen niet aan

op 10 augustus 2017 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al twee producten niet binnen gekregen terwijl er in mijn bestelgeschiedenis staat dat het is afgeleverd van 1 product geb ik wel verzendkosten terug gekregen maar niet het volledige bedrag. Wat kan ik nu doen? Ze het heen en weer mail ook gewist van mijn account dus kan niks aantonen. Wat voor stappen kan ik nemen? Groetjes mandy

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug kan krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mandysangels