Klacht: producten incompleet ontvangen

op 27 juni 2016 over Douglas in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bestelling gedaan bij Douglas, wat incompleet was. Alle correspondentie gestuurd en bewijsstukken. Er wordt er niet naar omgekeken en de hoorn erop gegooid of mail wordt genegeerd dat voor waarde 336 euro.

Ik abrupt en slecht, hoe de beste dame zich door telefoon opstelde ik mis circa plus €200 euro aan producten of geld. Ik heb ze geprobeerd te benaderen en te bellen. Je wordt compleet genegeerd en beticht van iets wat je niet bent. Vraag waar je klacht kunt indienen, wordt duidelijk gemaakt u hoeft geen contact te zoeken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden, als ik mijn geld krijg of de daadwerkelijke producten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Douglas in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Douglas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Douglas

Heeft op 30 juni 2016 om 17:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Maktari,

Wij zijn in alle redelijkheid de dialoog met u aangegaan met betrekking tot uw klacht. We hebben voldoende gegronde redenen, waar we u tevens ordelijk van op de hoogte hebben gesteld, om bij het oorspronkelijke besluit te blijven. Helaas kunnen we in dezen dan ook niets meer voor u betekenen.

Met vriendelijke groet,
Parfumerie Douglas

Alle klachten die gemeld zijn door San1234