Klacht: Producten die snel over datum zijn

op 24 mei 2016 over Dekamarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen zondag 2 aubergines gekocht die op dinsdag al aan het schimmelen zijn. Heb ook vaker producten gekocht die al na een dag over datum zijn. Nu let ik dan ook niet goed op maar volgens mij is dat niet de bedoeling. In aanvulling hierop heb ik vandaag het gehakt met houdbaarheid datum 26 mei weggegooid aangezien deze grijs was. Gaat lekker zo.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met verse producten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dekamarkt over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dekamarkt in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dekamarkt een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dekamarkt

Heeft op 27 mei 2016 om 14:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Bedankt voor het maken van uw bericht. Ik heb u zojuist via de melding die u rechtstreeks bij ons heeft gemaakt reeds een reactie over de aubergines gestuurd. Dit antwoord geldt ook voor het gehakt dat al grijs was voordat de houdbaarheidsdatum verstreken was. Ik zal beide bevindingen doorgeven aan onze inkopers (en kwaliteitsdienst van onze slagerij), zodat zij hiermee aan de slag kunnen om de kwaliteit te verbeteren/te waarborgen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biancalit