Klacht: Producten 14 dagen geleden geretourneerd, geen bevestiging of geld terug ontvangen

op 01 december 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen maand had ik wat besteld bij Boohoo, de helft van de bestelling was erg leuk maar de andere helft van de bestelling zat voor geen meter. Ik heb dus besloten om de slechte helft terug te sturen met PostNL (donderdag 17 november), wat ruim 95 euro was. Tot op de dag van vandaag heb ik geen bevestiging ontvangen of mijn geld terug, dit terwijl het wettelijk verplicht is om het geld terug te storten binnen 14 dagen.

Ook heb ik al twee keer het contact formulier ingevuld, met de belofte binnen 24 uur een reactie (!?) die ik niet heb gehad.
Ik ben erg teleurgesteld in Boohoo en zal er zeker ook nooit meer wat bestellen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld graag zo spoedig mogelijk terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Krista1994