Klacht: product word niet geleverd, geen communicatie

op 18 juli 2017 over Target Master in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 6 weken geleden een bestelling geplaatst van 625.45 euro, toen ik erg lang vond duren had ik een mail gestuurd, de reactie was dat hij het uit Amerika besteld had en dat dat lang kon duren. 2 weken geleden had ik een mail gestuurd dat ik mijn bestelling cancel en dat ik mijn geld terug wil… nu alweer 2 weken geen gehoor.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug gestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Target Master

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Target Master nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Niek vd Panne