Klacht: Product werk niet

op 12 augustus 2017 over Intertoys in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste intertoys, van de week heeft mijn zoontje op vakantie in geldrop een walkie Talkie set gekocht van Spy Gear bij de intertoys in geldrop. Deze werkt voor geen meter!!!Hij is niet stuk ofzo, maar het werkt gewoon niet, je kunt helemaal niet met elkaar praten,een hoop geruis, of niks!! (Het is een procuct dat bij niemand werkt heb ik al in de recensies gelezen op internet) Je hebt er echt helemaal niks aan!! Nu is mijn vraag wat te doen? We hebben het bonnetje nog gewoon, maar zijn wel thuis van vakantie, dus terug naar de winkel in geldrop is geen optie. vrg wendy

Gewenste Oplossing:

Als er een passende oplossing komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Intertoys

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Intertoys nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Reilley