Klacht: Product retourneren, geen bereikbaarheid telefonisch en de website bestaat niet meer

op 19 februari 2018 over Made.com in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben anderhalve week 6 eetkamer stoelen gekocht en betaald maar bij uitpakken hiervan bleek al een poot heel erg lelijk te zijn geschuurd, voor het bedrag wat wij hebben betaald, 800 euro vind ik dit niet kunnen dus wil ik de stoelen retour sturen en mijn bedrag weer terug ontvangen. Maar nu is de site www.madecom.nl uit de lucht en telefonisch zijn ze niet meer te bereiken. Ik heb al een hele klachtenregen gevonden op internet over dit bedrijf dus hoop ik wel dat ik mijn geld terug mag ontvangen. Ik heb nog wel een mail kunnen sturen naar het bedrijf en antwoord gekregen dat ik binnen 5 werkdagen een antwoord krijg.

Gewenste Oplossing:

Bedrijf telefonisch te kunnen bereiken en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Made.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Made.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SandravanKesteren