Klacht: Product nooit geleverd

op 25 juli 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de website van Boohoo wordt vermeld dat zij leveren binnen vier werkdagen. Ik ben ervan uit gegaan dat dit klopt en heb een product besteld. Het is inmiddels twee weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik heb mijn klacht bij Boohoo neergelegd en verteld dat de gelegenheid waarvoor ik het bestelde kledingstuk wilde kopen al geweest is en dat ik enorm teleurgesteld ben. Er werd mij verteld dat ze het voor mij gingen uitzoeken en dat dit een paar dagen ging duren. Gezien mijn klacht gaat over een pakket dat veel te laat (en nu nog steeds niet) bezorgd werd, vind ik dit geen goede tegemoetkoming.

Gewenste Oplossing:

Ik wil eigenlijk gewoon mijn geld zo snel mogelijk terug. Ik wil nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door suzana1991