Klacht: Product niet ontvangen

op 27 mei 2020 over cheaptech.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 24april een bestelling geplaatst. Het zou 3 weken later aankomen werd er aangegeven. 3weken later gecheckt en het is niet eens uit china verzonden…nu is het inmiddels 27mei…bericht gestuurd en er zou binnen 25 dagen gereageerd worden(met zekerheid) ik wacht nog steeds op mijn reactie en op mijn bestelling!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug. Dan ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over cheaptech.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over cheaptech.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adyana