Klacht: product niet in winkel

op 29 november 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren drink ik Bar le Duc citroen hetgeen ik kocht eerst bij de c 1000 daarna na de overname bij de jumbo nu hebben ze het uit het assortiment gehaald met de bewoording dat het huis merk met een compleet andere smaak (lees niet lekker) het alternatief is. op de achterzijde van de kassa bon staat echter “Mist u iets? Laat ’t weten. Wij zorgen dat ’t voortaan in huis is.”

Gewenste Oplossing:

Gezien de tekst op de kassabon kan ik pas tevreden zijn als dit product weer gewoon in de schappen staat. Als dit niet gebeurt kun je de conclusie trekken dat jumbo haar klanten voor liegt en weet je meteen hoe ze over klanten denken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pantagifra