Klacht: Product niet geleverd, geen geld terug, onbereikbaar

op 19 oktober 2016 over Maat-Webshop.nl in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In augustus heb ik een handdoekenrek besteld. Eerst was de verwachtte leverdatum 23 september, maar uiteindelijk ontving ik maar niets en kreeg ik toen als reactie op mijn mail de mededeling dat de levering uitgesteld werd naar 21 oktober. Ik vond dit te lang duren en heb toen de bestelling geannuleerd en mijn geld terug gevraagd. Dit is bevestigd, maar vervolgens heb ik nooit meer iets gehoord. Ik heb mijn geld niet terug. Mijn mails worden niet meer beantwoord en telefonisch zijn ze niet te bereiken. Oplichters!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug, zoals ook toegezegd is.
Of (door al deze lange vertraging inmiddels deze week) die levering alsnog vrijdag 21-10.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Maat-Webshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Maat-Webshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door N.vanLeeuwen