Klacht: Product niet geleverd

op 06 oktober 2017 over Fuva in de categorie Internetshops - Brillen en lenzen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week donderdag een zonnebril besteld bij dit bedrijf. Ik zou het product de volgende dag in huis hebben. Niet dus. Ik heb zondag een mail gestuurd en kreeg maandag een mail terug dat ik de bril deze week binnen zou hebben. Woensdag weer een mail gestuurd, want ik had de bril nog steeds niet binnen en heb wederom geen antwoord gekregen. Vandaag een sms verzonden en ook daar geen antwoord op gekregen. Ik wil nu mijn geld terug gestort hebben. Maar het bedrijf heeft geen telefoonnummer, alleen een contactformulier wat ik al 2 keer heb ingevuld en geen reactie op krijg. Het bedrag is 109,00 euro.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik het geld weer op mijn rekening zie staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fuva over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Annet van der Schaaf